FIBERRISTE OG OFFSHORERISTE

Fiberriste er lige så stærke som traditionelle stålriste og fås med en effektiv skridsikker overflade. Fiberristenes egenskaber gør dem til et ideelt alternativ til almindelige stålriste. Fiberriste og offshoreriste er innovative alternativer til de traditionelle stålriste. Fiberriste, fremstillet af glasfiberforstærkede kunststofriste. tilbyder letvægt, korrosionsbestandighed og holdbarhed, hvilket gør dem velegnede til områder med aggressive miljøer og korrosionsrisiko. Offshoreriste er specielt designet til anvendelse i offshore-installationer og maritime miljøer. Begge ristetyper tilbyder ikke kun forbedret ydeevne og længere levetid, men også reduktion af vedligeholdelsesomkostninger og en mere bæredygtig løsning, der passer til moderne industrielle behov.

Fiberrist - fiberriste og offshoreriste

FIBERRISTE

Fiberriste (kunststofriste / GFK riste, glasfiber forstærkede kunststofriste) er specielt udviklet til industrielt og offshore brug, hvor der stilles ekstra krav til korrosion bestandighed. Ristene er nemme at montere og med minimal vedligeholdelse. Find yderligere information i pdf filen, hvor man bl.a. finder mere om deres mange fordele.

 SPECIFIKATIONER FIBERRISTE
LAGERLISTE FIBERRISTE OG OFFSHORE
FIBERRISTE BELASTNINGSTABEL
Offshorerist - fiberriste og offshoreriste

OFFSHORERISTE

Offshore gitterristen er udviklet specielt til brug på boreplatforme og er både skridsikker og 15 mm kuglesikker. Find yderligere informationer via pdf filen, hvor man bl.a. finder standard bæreribbeprofiler og maskestørrelse.

 SPECIFIKATIONER OFFSHORE
LAGERLISTE FIBERRISTE OG OFFSHORE

FANDT DU IKKE HVAD DU SØGTE – SIDDER VI KLAR VED TELEFONEN

RING TIL OS
BLIV RINGET OP
BESTIL TILBUD