PROFIL

Semitech A/S blev etableret i 1994, og vi er en del af MEISER International GmbH som er 100% familieejet. Vi sælger kvalitetsprodukter til industri sektoren, bygge-og anlægssektoren, samt offshore sektoren.
Vores hovedkontor er beliggende i Korsør med 2500 m2 lager og kontor.

Semitech er i en positiv udvikling og kan i dag tilbyde det stærkeste og bredeste program indenfor gitterriste, trin & planker, kunststofriste, strækmetal, perforerede plader, sokkelaffugtere, svejste net, filtre og tråd.

Vores stærke sider
Idet vi repræsenterer nogle af Europas største leverandører garanterer vi derved en høj standard, når det gælder kvalitet, effektive fremstillinger og økonomiske løsninger.

Derudover er vi et stærkt team af medarbejdere, som er velkvalificerede og veluddannede til at rådgive og yde den bedste service.

Nytænkende
Vi ønsker at være nytænkende og finde den rigtige løsning til dit næste projekt.

I en verden der går stærkt udviklingsmæssigt, ønsker Semitech at være med i førerfeltet inden for vores produktgrupper til glæde for vores kunder.

Troværdige
Vi ønsker vores kunder skal opfatte os som en troværdig leverandør, der gør sit yderste, ved at informere jer gennem hele processen fra indkøb til levering, så vi sikrer jer optimal service og viden.

Vores værdier og vision
Semitech A/S ønsker med sine værdier at skabe rammer, hvor der tages hensyn til virksomhedens udvikling på den ene side – og på den anden medarbejdernes trivsel, mening med arbejdet og en identitet, som er præget af samhørighed med virksomheden.

Vi forstår vores kunder og forudser deres behov, og vi søger hele tiden at skabe merværdi for den enkelte kunde.

Vores vision er at være industriens samt bygge- og offshoresektorens foretrukne leverandør og derved blive en del af løsningen – ”part of the solution”.

Se også vores præsentationsvideo på vores youtube kanal: https://www.youtube.com/watch?v=y1Sa0pHikvY

Hoved mail: email@semitech.dk

Faktura mail: invoice@semitech.dk

SEMITECH logo

SEMITECH repræsenterer flere af Europas og verdens førende producenter på det skandinaviske marked.
Det sikrer, at vores kunder får den bedste pris, kvalitet og levering til tiden.
Vores mangeårige viden og erfaring er til rådighed for dig og din virksomhed.
Vores medarbejdere er veluddannede omkring vores produktsortiment og står altid til rådighed
for yderligere oplysninger.

TILMELD NYHEDSBREV

VI STØTTER

Team rynkeby