LEVERANDØRER

Gitterriste, trin, planker og fiberriste

Semitech er en del MEISER International GmbH , der er verdens største producent af gitterriste, trin, kunststofriste og planker. Derfor tilbyder vi markedets bredeste program med garanti for god kvalitet fra vores leverandører. Derudover garanterer vi en høj ekspertise indenfor rådgivning, og tilbyder en effektiv bearbejdning af et hvert projekt.

Se hele vores program under produkter.

3D

Vi repræsenterer Binder Parametric Metal, der har mere end 20 års erfaring i at producere 3D facade og interiør plader i alle stål og metal kvaliteter. Vi kan derfor tilbyde en høj standard indenfor kvalitet, rådgivning og levering når 3D effekt skal gøre forskellen!

Strækmetal

Vi repræsenterer The Expanded Metal Co. og søsterselskabet Sorst Streckmetall, der tilsammen er Europas største producent af strækmetal. Samt vi repræsenterer Technotron Metal i Tjekkiet, der er specialister i strækmetalløsninger til facade. Vi kan derfor tilbyde en høj standard indenfor kvalitet, rådgivning og levering, hvad enten det er fra vores lagerprogram eller det drejer sig om mere speciel udførelse.

Perforerede plader

Vi repræsenterer DF Group, som er en af Europas største producenter af perforerede plader. DF Group består af DF Dillinger Fabrik, Perfox, Preziehs, DF Bulgaria samt  DE Edelstahl Verarbeitung. Vi tilbyder perforerede plader og komplekse emner af en høj kvalitet. Ligeledes tilbyder vi rådgivning i materialevalg og står for sikker levering til Deres firma.

Svejste net

Vi har samarbejde med Europas førende producenter af svejste net og øvrige typer af trådnet. Vi tilbyder hurtig levering, da vores producenter har de fleste typer net i standard mål og størrelser. Ønskes de svejste net i speciel udførelse tilbyder vi også dette og står klar til at give den bedste service og rådgivning.

Sokkelrende

Vi repræsenterer firmaet Richard Brink, som er en af de førende producenter i Europa af sokkelrender. I vores sortiment præsenteres den som sokkelrenden ZinkStabil.  Richard Brink producerer også andre produkter indenfor byggeri – og anlægsbranchen, heriblandt indgangsriste, fugedræn, højbede mm.

Kontakt os venligst for yderligere information på disse produkter.

Øvrige produkter (Tråd, Filtre, Kromstål)

Semitech er også samarbejdspartner til Byggeri og Industri når det gælder tråd, filtre, rustfrie plader- og bånd samt glas. Vi repræsenterer Europas største producent på marked, Conflandey Industries i Frankrig indenfor tråd, og Knitwire Products når det er indenfor filtre. Se vores korte præsentation af disse 3 produktområder eller kontakt os for yderligere information eller materiale.

SEMITECH logo

SEMITECH repræsenterer flere af Europas og verdens førende producenter på det skandinaviske marked.
Det sikrer, at vores kunder får den bedste pris, kvalitet og levering til tiden.
Vores mangeårige viden og erfaring er til rådighed for dig og din virksomhed.
Vores medarbejdere er veluddannede omkring vores produktsortiment og står altid til rådighed
for yderligere oplysninger.

TILMELD NYHEDSBREV

VI STØTTER

Team rynkeby