PERSONDATAPOLITIK

Dataansvarlig

Semitech A/S er dataansvarlig I forbindelse med de persondata der opbevares for samarbejdsforhold til kunder og leverandører.

Semitech følger gældende lovgivning omkring databeskyttelse fra Danmark og Europa parlamentet. Firma- som personlige oplysninger hverken sælges eller videregives til tredjepart, med undtagelse af navn og adresse og evt. telefonnummer for videregivelse til vognmænd i forbindelse med levering af varer.

Behandling af persondata hos Semitech

Semitech registrerer følgende oplysninger:

Firmanavn, kontaktperson/er, adresse, telefonnummer og mailadresse.

Semitech registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Baggrund for opbevaring af persondata

Semitech behandler og opbevarer kun persondata vi anser som nødvendige og relevante i forbindelse med der haves et kunde- eller leverandørforhold.

Persondata er gældende i forbindelse med:

Oprettelse i Semitech edb system, der gemmes mailhistorik for daglig drift og distribution, fakturering og bogføring samt generel data vedligeholdelse af persondataoplysninger i vores edb system.

Semitech anvender ikke persondata i forbindelse med markedsføring uden kunde eller leverandør har givet skriftlig accept.

Hvor længe opbevarer vi persondata

Semitech opbevarer persondata så længe der er et kunde eller leverandørforhold. Semitech sletter således persondata i vores systemer når og hvis det ikke længere er hensigtsmæssigt i forhold til samhandel.

Hvad er dine rettigheder

Som kunde hos Semitech har du altid ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Evt. henvendelse rettes til email@semitech.dk

Evt. forkerte eller unøjagtige oplysninger vi måtte have registreret kan til en hver tid forlanges ændret eller slettet, dog kan ikke forlanges at oplysninger skal slettes, såfremt der forefindes lovgivning for Semitech i en periode opbevarer disse, såsom kunde/firmaoplysninger for bogføring vi skal opbevare i 5 år.

Cookies

Semitech anvender cookies på vores hjemmeside i forhold til statistik og opsamling af information for hvor mange besøgende/hvor der søges fra, på de respektive sider på vores hjemmeside. Statistik informationen er alene til internt brug og videresælges ikke til tredjepart.

Ret til klage hos Datatilsynet

Som kunde eller leverandør kan du altid rette henvendelse såfremt du måtte have en klage.

Er du ikke tilfreds med den behandling eller evt. tidshorisont du oplever hos Semitech, såfremt du måtte have en klage, kan altid rettes henvendelse til Datatilsynet. Du kan læse mere herom på www.datatilsynet.dk

SEMITECH logo

SEMITECH repræsenterer flere af Europas og verdens førende producenter på det skandinaviske marked.
Det sikrer, at vores kunder får den bedste pris, kvalitet og levering til tiden.
Vores mangeårige viden og erfaring er til rådighed for dig og din virksomhed.
Vores medarbejdere er veluddannede omkring vores produktsortiment og står altid til rådighed
for yderligere oplysninger.

TILMELD NYHEDSBREV

VI STØTTER

Team rynkeby